• Urban Eco Mobility
 • 100% Elektrisch
 • Uitneembaar accu pakket

4.8

  25 / Jun / 2024

  Janine Kho: "De Silence S04 is onmisbaar geworden in mijn leven"

  Janine Kho: "De Silence S04 is onmisbaar geworden in mijn leven"
  Nieuws

  Janine Kho is een ondernemende duizendpoot. Met haar &Kho Agency organiseert ze events voor merken en bedrijven en daarnaast heeft ze een eigen kledingmerk ‘Amis Amour’. Deze Amsterdamse is ook moeder van 2 kids, en baasje van hond Kees. 

  Klinkt druk, hoe regel je dat allemaal?
  “Het is zeker druk en geen dag is hetzelfde. Voor mijn kledingmerk werk ik samen met een hele fijne business partner, dus ik sta er gelukkig niet alleen voor. Voor &Kho Agency rijd ik van hot naar her, vaak in Amsterdam centrum, maar ook in Het Gooi of ergens anders. Mijn kinderen zijn het aller belangrijkst, dus als alleenstaande moeder is dat soms pittig met alle voetbaltrainingen en verplichtingen die op de agenda staan. Maar ik klaag nooit, want ik doe alleen de dingen die ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg!”

  Hoe beweeg je je door de stad?
  “De Silence S04 45 km/u is echt heel belangrijk geworden in mijn soms te drukke agenda. Eerst deed ik veel met de auto, lopend of met openbaar vervoer in de binnenstad. Maar de silence is voor mij bijn onmisbaar in de binnenstad met weinig parkeergelegenheid en natuurlijk extra interessant in Amsterdam vanwege de speciale parkeervergunning voor emissieloze brommobielen en het feit dat je toch nog maar 30 kilometer per uur mag rijden in de stad. Ik vind het een ideaal ding en alles zit erin, zoals airco, verwarming en bluetooth. Het scheelt me enorm veel tijd, ergernis en bespaart kosten.”

  Hoe verplaats je je buiten de stad?
  “Dan heb ik mijn elektrische MINI. Die is dan weer handig om buiten de stad mee te rijden. Ik ben echt een MINI fan van het eerste uur. Ik heb zelfs jarenlang MINI rally’s georganiseerd als evenement voor BMW/MINI. Dan reden er allemaal mini’s achter elkaar door de stad van locatie naar locatie, dat zag er zo leuk uit! Ik ben blij dat ik 100% elektrisch rijd, het is onderdeel van mijn lifestyle.”

  Wie rijden er vaak met je mee?
  “Mijn kinderen natuurlijk! Mijn zoon kan niet wachten tot hij 16 jaar is en met zijn scooterrijbewijs zelf in de Silence mag rijden, maar dat duurt gelukkig nog even. Ook onze hond Kees Kho rijdt graag mee op de passagiersstoel. Het is een diva hoor.”

  Wat is onmisbaar in de auto?
  “In de Silence ligt standaard een setje sportkleding, yogahanddoek en water voor als ik tussen afspraken nog een lesje kan meepakken bij Saints en stars. Mijn telefoon is onmisbaar, die heb ik ook nodig voor de citycar, want alles werkt via de App. Ik kan kijken waar ik geparkeerd sta, hoeveel batterij de Silence S04 nog heeft en hem op afstand delen en bedienen. Super handig is dat. Ik heb ook gewoon een sleutel, alleen die gebruik ik nooit. Ik gebruik mijn telefoon ook vaak als navigatie, want er zitten vaste snoertjes in de Silence waarmee ik hem kan opladen en er zit zo’n handig vakje op het dashboard waar je hem in kan leggen zodat je telefoon niet verschuift.”

  Wat is je favoriete playlist tijdens het rijden?
  “Via de bluetooth speakers in de Silence luister ik graag naar daily tophits, een leuke podcast, golden oldies uit mijn jeugd, maar ik speel ook vaak een playlist af van de kids”

  Wat is het leukste dat je ooit hebt meegemaakt onderweg?
  “Ik vind het altijd heel leuk om met de kids door de stad te rijden. Eigenlijk worden we bijna altijd aangesproken door toeristen, want die hebben nog nooit zo’n ’grappig klein autootje’ gezien. Onze Silence zorgt altijd voor veel aanspraak en conversatie.”

  Waarom zou je de Silence S04 citycar aan anderen aanbevelen?
  “Hij is ideaal om je mee te verplaatsen in en om de stad, hij is qua design helemaal beeldig en meer naar mijn smaak dan de meeste citycars, het oog wil ook wat haha, en hij rijdt comfortabel. Je hebt het gevoel dat je in een kleine auto zit, in plaats van in een golfkarretje. Ook de snufjes die erin zitten zijn top, zoals dat je hem kan opladen via een laadpaal, normaal stopcontact of zelfs de batterij op wieltjes eruit kan halen om mee naar binnen te nemen en daar op te laden. Ik kan niet meer zonder!”

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Micro deelmobiliteit en zakelijk autodelen met Silence
   08 / Jul / 2024

   25 / Jun / 2024

   Micro deelmobiliteit en zakelijk autodelen met Silence

  • Janine Kho: "De Silence S04 is onmisbaar geworden in mijn leven"
   25 / Jun / 2024

   25 / Jun / 2024

   Janine Kho: "De Silence S04 is onmisbaar geworden in mijn leven"

  • ACTIE! Gratis laadpaal kabel t.w.v. € 279,95
   06 / Jun / 2024

   25 / Jun / 2024

   ACTIE! Gratis laadpaal kabel t.w.v. € 279,95

  • BYLOTTE x Silence S04: hoe rijdt Lotte Drijvers?
   11 / Apr / 2024

   25 / Jun / 2024

   BYLOTTE x Silence S04: hoe rijdt Lotte Drijvers?

  • De Silence S04 45km: Nu Direct Beschikbaar voor een luxe en comfortabele rijervaring!
   11 / Apr / 2024

   25 / Jun / 2024

   De Silence S04 45km: Nu Direct Beschikbaar voor een luxe en comfortabele rijervaring!

  • Compact en comfortabel: ontdek de voordelen van een citycar
   16 / Oct / 2023

   25 / Jun / 2024

   Compact en comfortabel: ontdek de voordelen van een citycar

  • Milieuparkeervergunning Amsterdam: zorgeloos parkeren met een elektrische brommobiel
   27 / Sep / 2023

   25 / Jun / 2024

   Milieuparkeervergunning Amsterdam: zorgeloos parkeren met een elektrische brommobiel

  • Scooter Gio: op welke scooter rijdt Gio?
   25 / Aug / 2023

   25 / Jun / 2024

   Scooter Gio: op welke scooter rijdt Gio?

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen