• Urban Eco Mobility
 • 100% Elektrisch
 • Uitneembaar accu pakket

4.8

  Productomschrijving

  Met de Silence Nomad Omvormer maak je van jouw Silence batterij een veelzijdige energiebron die op zoveel manieren te gebruiken is! Hij is draagbaar en draadloos, dus het enige dat je hoeft te doen is hem aan te sluiten op een Silence batterij en je kunt werkelijk elk apparaat van stroom voorzien. Nooit meer afhankelijk van vaste stroom met deze Silence Nomad Omvormer 230 volt.

  Zo gebruik je de Silence Nomad Omvormer 230 V:

  Off grid stroomvoorziening: Ben je vaak Off Grid? Dan is de Silence Nomad een must in combinatie met jouw Silence batterij. Via zonnepanelen laad je de batterij op en via de Nomad voorzie je elk apparaat dat je nodig hebt van stroom. Ook perfect als draadloze stroomvoorziening kamperen tijdens mooie kampeertrips op bijzondere plekken. Zo heb je altijd stroom op de camping.

  Powerbank stroomvoorziening: De Silence Nomad Omvormer 230 V is ook de ideale Powerbank XL. Je kunt met deze draagbare omvormer al je devices en apparaten opladen. Ideaal dus om op locaties te gebruiken waar stroom niet vanzelfsprekend is. Denk aan draadloze stroomvoorziening voor evenementen, draadloze stroomvoorziening beurs of draadloze stroomvoorziening festival.

  Vis accu: Houd je van vissen? Dan bevind je je misschien vaak op plekken waar stroom misschien niet voor handen is. Met een Silence batterij en de Silence Nomad Omvormer 230 V beschik je over draadloze stroomvoorziening voor het vissen die je overal kunt gebruiken.

  Noodstroomvoorziening draadloos: Ben je op zoek naar draadloze noodstroom? Dan is de Silence Nomad Omvormer 230 V precies wat je zoekt. De draagbare noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat je overal en altijd, onder welke omstandigheden dan ook stroom binnen handbereik hebt.

  Hoe lang kun je de Nomad omvormer gebruiken in combinatie met een volle Silence batterij?

  Je Silence batterij heeft een capaciteit van 5,6kWh. Dit is gelijk aan 5600 Wattuur.
  Hiermee kun je ruim 50 keer 1 liter water koken, meer dan 85 Nespresso kopjes koffie zetten of met gemak 3,5 uur je AirFryer gebruiken. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0