• Urban Eco Mobility
 • 100% Elektrisch
 • Uitneembaar accu pakket

4.8

  Elektrische Silence S04 citycar leasen bij Silence

  Bij Silence bieden we verschillende financieringsopties voor jouw elektrische Silence S04 citycar, en we zorgen ervoor dat deze flexibel zijn en passen bij jouw financiële situatie. Silence werkt samen met Bekaro Financieringen en biedt op maat gemaakte financieringsoplossingen aan waarmee de aankoop van een nieuwe elektrische auto, brommobiel, motorscooter of scooter binnen handbereik is.

  Leasen elektrische citycar?

  Leasen is een financieringsmethode waarmee je de beschikking krijgt over een product, zoals een auto, brommobiel, of ander item, zonder het volledige aankoopbedrag te hoeven betalen. In plaats daarvan betaal je periodiek een vast bedrag aan de leasemaatschappij gedurende een vooraf overeengekomen periode, meestal maandelijks. Deze overeenkomst wordt een leasecontract genoemd.

  Wat is financial lease?

  Bij financial lease ben je als lessee (de persoon die least) verantwoordelijk voor de meeste kosten van het item, zoals de aanschafprijs, rente, verzekeringen, onderhoud en belastingen. Aan het einde van het leasecontract wordt het item vaak je eigendom of kun je het tegen een vooraf bepaalde prijs kopen.

  Leasen kan voordelen bieden, zoals lagere aanvangskosten, voorspelbare maandelijkse uitgaven en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot nieuwe en moderne apparatuur of voertuigen zonder de volledige aanschafprijs te betalen. Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van het leasecontract zorgvuldig te begrijpen en te overwegen of het past bij jouw financiële situatie en behoeften voordat je besluit te leasen.

  Zakelijk leasen elektrische citycar

  Als je een zakelijke klant bent, kun je gebruik maken van onze Financial Lease-optie, waarbij je zelf de looptijd kunt bepalen, variërend van 12 tot 60 maanden. Of je nu liever snel wilt aflossen met een kortere looptijd of de voorkeur geeft aan lagere maandelijkse betalingen met een langere looptijd, de keuze is aan jou. Daarnaast heb je de vrijheid om te beslissen of je een aanbetaling wilt doen of zelfs een slottermijn wilt instellen, zodat je de maandelijkse kosten kunt afstemmen op jouw budget.

  Privé leasen elektrische citycar

  Voor particuliere klanten bieden we persoonlijke leningen en huurkoopfinancieringen met concurrerende rentetarieven aan. Dankzij flexibele looptijden en duidelijke voorwaarden wordt het eenvoudig om de beste keuze te maken die past bij jouw financiële situatie. Ook hier heb je de optie om een aanbetaling te doen of een slottermijn overeen te komen, zodat je nog meer controle hebt over je maandelijkse uitgaven.

  Ontvang snel een leasevoorstel voor jouw elektrische Silence S04 citycar

  Met onze handige online calculator op de Silence-website kun je eenvoudig verschillende financieringsscenario's verkennen. Binnen enkele minuten kun je verschillende opties vergelijken en de beste beslissing nemen die past bij jouw situatie. We streven naar efficiëntie: je kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten, zodat je snel de weg op kunt met jouw nieuwe elektrische voertuig.

  Het indienen van een financieringsaanvraag is eenvoudig en binnen handbereik. Neem de controle over jouw mobiliteit en geniet van de vrijheid die een elektrisch voertuig met zich meebrengt.

  Belangrijkste kenmerken van onze financieringsopties:

  1. Diverse Financieringsopties: Wat past bij jou?
   Bij Silence begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende financieringsproducten aan, van Financial Lease voor bedrijven tot persoonlijke leningen en huurkoopopties voor particulieren. We hebben de perfecte financiering voor jouw situatie.
  2. Volledige Controle Over Jouw Financiën: Kies je eigen looptijd!
   Bij ons kun je zelf bepalen hoe lang je wilt financieren. Wil je snel aflossen? Kies voor een kortere looptijd. Liever lagere maandelijkse betalingen? Ga voor een langere looptijd. Jij hebt de regie in handen.
  3. Aanbetalingen en Slottermijnen: Pas de financiering aan op jouw budget!
   We begrijpen het belang van financiële flexibiliteit. Daarom kun je bij ons kiezen voor aanbetalingen en zelfs slottermijnen. Zo kun je jouw maandelijkse kosten verlagen en toch genieten van jouw Silence-voertuig.
  4. Snel en Gemakkelijk Aanvragen: Binnen no-time op weg!
   Onze Bekaro-calculator, geïntegreerd op de Silence-website, maakt financieringsaanvragen snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten kun je verschillende scenario's verkennen. Het beste van alles? Je krijgt binnen 24 uur een reactie van ons!

  Ontdek jouw leasevoorstel

  Stap in de toekomst van mobiliteit met onze op maat gemaakte financieringsmogelijkheden, dankzij de samenwerking tussen Silence en Bekaro. Onze financiële producten zijn zorgvuldig ontworpen met jou in gedachten, of je nu een zakelijke klant bent of een particulier. We streven ernaar jou te ondersteunen bij het betreden van de weg met minimale financiële zorgen en een eenvoudig aanvraagproces. Kies de looptijd die het beste bij jou past, stem de financiering af op jouw budget en ervaar hoe moeiteloos het is om jouw Silence-voertuig te financieren met behulp van onze handige online rekenmachine. Binnen slechts 24 uur kun je een reactie van ons verwachten, zodat je snel achter het stuur van jouw nieuwe Silence-voertuig kunt plaatsnemen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0